T. Keso

Vestigingsmanager
World Sales center

De grootste geautoriseerde Kirby distributeur van Nederland

Wilt u de beste stofzuiger, dan gaat u voor Kirby. Maar Kirby is meer dan alleen een krachtige stofzuiger. Verzeker uzelf van uitsluitend nieuwe en originele Kirby-producten en de bijbehorende fabrieksgarantie en schaf Kirby aan bij een geautoriseerde Kirby Dealer. Alleen een geautoriseerde dealer krijgt Kirby’s en Kirby-toebehoren rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd.

  • Ervaring
  • Onderhoud
  • Service
WSC

Waarom World Sales Center?

Ervaring

Sinds jaar en dag is WSC dé nummer één dealer van Kirby in Nederland. Dankzij onze ervaring en vakkennis kennen we de reinigingsmachine door en door. Wij weten alles van Kirby, zodat u voor advies en met al uw vragen bij ons aan het juiste adres bent.

Onderhoud

Bij WSC is onderhoud ook echt onderhoud. Onze monteurs kennen Kirby van haver tot gort. Ieder onderdeel kijken ze secuur na. Ze maken de stofzuiger stofvrij en checken of alle hulpstukken nog aanwezig zijn. Zo blijft uw Kirby presteren op topniveau.

Service

WSC staat voor goede en laagdrempelige service. Heeft u uitleg nodig over de mogelijkheden van uw Kirby? Ons team beantwoordt telefonisch snel en vakkundig uw vragen. Kunt u niet verder? Wij komen graag bij u langs om het probleem op te lossen.

World Sales Center

” Zien is Geloven!

Waarom een geautoriseerde distributeur?

WSC is officieel goedgekeurd door Kirby. Dat houdt in dat u bij ons verzekerd bent van de originele kwaliteitsproducten en onderdelen rechtstreeks uit de Amerikaanse fabriek van Kirby. Bovendien krijgt u drie jaar fabrieksgarantie op uw Kirby en de bijbehorende service. Niet-geautoriseerde dealers krijgen niet geleverd door Kirby.

WSC is de grootste geautoriseerde distributeur van Kirby in Nederland. Door heel Nederland onderhouden en verkopen wij Kirby-stofzuigers. Kirby is een beschermd product, dat u niet online of in de winkel kunt kopen. Onze gespecialiseerde vakmensen komen graag bij u thuis voor een demonstratie.

Onze experts

Krijg advies van onze vertegenwoordigers

Demo aanvragen

Vraag een vrijblijvende demo aan

Vul onderstaande formulier zo compleet mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om een afspraak in te plannen op de dag wanneer u het uitkomt. Wij zijn graag u van dienst!