Verbeterde luchtkwaliteit

Kirby reinigt grondig, zelfs tot diep in het tapijt of het matras. Dat maakt de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met astmatische aandoeningen of allergieën en voor huishoudens met huisdieren.

Kirby stoot geen vuile lucht uit en beschikt over een speciale stofzak, waar geen fijnstof doorkomt. Met Kirby verwijdert u niet alleen snel en effectief stof en huishoudelijk afval, maar ook huisstofmijt, huisdierhaar, schimmelsporen en pollen.

Onderhoud van alle vloeren

Van tegels tot tapijt en van laminaat tot parket. Voor iedere vloer heeft Kirby de juiste reinigingsoplossing paraat. Kirby maakt grondig schoonmaken snel en eenvoudig. 

Zo zet u met Kirby zelf uw houten vloer in een handomdraai in de was. Heeft u tapijt in huis? Zowel laagpolig als hoogpolig tapijt ziet er weer uit als nieuw met Kirby. Met de shampoo en een draaiende klopborstel voorziet u uw vloerbedekking van een dieptereiniging. Kirby schrobt uw plavuizen en maakt ook de voegen schoon. Er hoeft geen professioneel schoonmaakbedrijf meer aan te pas te komen.

Tientallen toepassingen

Met Kirby houdt u uw huis echt schoon van de kelder tot de zolder. Naast de standaard krachtige reinigingsopties kunt u bij World Sales Center terecht voor extra Kirby hulpstukken voor tientallen verschillende toepassingen. Zo maakt u van uw Kirby de enige reinigingsmachine in huis die u nodig heeft. Andere apparaten kunnen definitief de deur uit.

Tover uw Kirby-stofzuiger met de hulpstukken eenvoudig om tot bladblazer, schuurmachine, schrobber of zelfs een massageapparaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de instructiefilms om alvast een indruk te krijgen of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Optimale service

World Sales Center is een geautoriseerde dealer van Kirby en officieel goedgekeurd door het Amerikaanse moederbedrijf. Dat maakt dat u bij ons gegarandeerd een originele Kirby aanschaft inclusief de bijbehorende service en garantie. 

U heeft drie jaar beperkte garantie met levenslange revisieplan op uw Kirby reinigingssyteem. Voordat de garantie verloopt, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een garantiebeurt, uitgevoerd door onze gespecialiseerde servicemonteurs. Maar ook na afloop van de garantietermijn staan wij uiteraard voor u klaar met hoogwaardige service en het beste onderhoud.

World Sales Center

” Zien is Geloven!

Wat doen wij voor u?

Gratis demonstratie

Maak vrijblijvend kennis met Kirby: het meest geavanceerde reinigingsapparaat voor een écht schoon huis. Vraag bij WSC een gratis demonstratie aan bij u thuis en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

01

Persoonlijk contact

Heeft u een vraag? Ons team staat paraat om u verder te helpen, zodat u alle opties van de machine optimaal kunt benutten. WSC doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u plezier beleeft aan uw Kirby.

02

Snelle service

Wij begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk geholpen wordt. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten. Of het nu gaat om een demonstratie of advies over uw Kirby. Ons team staat u graag te woord.

03
Kirby instructiefilms

Kirby is meer dan alleen een stofzuiger. De meest geavanceerde reinigingsmachine voor een écht schoon huis kent een legio aan mogelijkheden. We begrijpen dan ook dat uitleg van het reinigingssysteem op zijn plaats is. Bekijk de instructiefilms hieronder om uw Kirby optimaal te benutten. Heeft u nog vragen? WSC helpt u graag weer op weg!

Kirby Avalir 2 Home Cleaning System

In Amerika geproduceerd en inmiddels wereldberoemd: WSC presenteert het Avalir 2 Home Cleaning System van Kirby. Het meest complete reinigingssysteem voor in huis. Het Kirby Avalir 2 Home Cleaning System is zo uitgebreid, dat het met recht de enige machine is die u nodig heeft om het hele huis grondig schoon te maken.

Installeer de draagbare spuit op uw Kirby

Zet eenvoudig een draagbare spuit op het Kirby-systeem en gebruik uw Kirby bijvoorbeeld voor het sproeien van kamerplanten of het sprayen van reinigingsmiddelen op waterbasis.

Installeer de draagbare shampoo-opzetter op uw Kirby

Wilt u een plek op het tapijt reinigen met shampoo of bijvoorbeeld de beklede trap schoonmaken? Installeer dan eenvoudig de draagbare shampoo-opzetter op uw Kirby.

Vervang de wegwerpfilterzak van uw Kirby

In Amerika geproduceerd en inmiddels wereldberoemd: WSC presenteert het Avalir 2 Home Cleaning System van Kirby. Het meest complete reinigingssysteem voor in huis. Het Kirby Avalir 2 Home Cleaning System is zo uitgebreid, dat het met recht de enige machine is die u nodig heeft om het hele huis grondig schoon te maken.

Installeer de deflator-luchtpomp op uw Kirby

Laat luchtbedden, opblaasboten en andere grote opblaasbare producten snel en gemakkelijk leeglopen met de deflator op uw Kirby. Met de luchtpomp kunt u uw Kirby ook gebruiken voor bijvoorbeeld precisiereiniging bij het schoonmaken van uw auto of uw bureau.

Installeer de luchtpomp op uw Kirby

Verander uw Kirby-systeem in een luchtpomp en blaas gemakkelijk en snel luchtbedden, strandballen en andere opblaasbare producten op.

Installeer de Turbo Sander op uw Kirby

Met de Turbo Sander op uw Kirby kunt u snel tegels, hout en gipsplaten schuren of polijsten en tegelijkertijd het stof opzuigen. Bekijk hoe u de Turbo Sander installeert.

Verwijder het power-mondstuk van uw Kirby

Bekijk hoe u het power-mondstuk van uw Kirby-systeem verwijdert.

Installeer het power-mondstuk op uw Kirby

Bekijk hoe u het power-mondstuk op uw Kirby-systeem installeert.

Installeer de slang op uw Kirby

Bekijk hoe u de slang installeert op uw Kirby-systeem.

Maak van uw Kirby een handstofzuiger

Maak uw meubels, trappen of bijvoorbeeld matrassen grondig en eenvoudig schoon door uw Kirby om te bouwen naar een handstofzuiger.

Installeer de rolborstel op uw Kirby

Installeer de rolborstel op het Multi Surface Shampoo-systeem en maak van uw Kirby een tegel- en voegschrobber.

Installeer de Miracle Shine-borstelrol op uw Kirby

Installeer de Miracle Shine-borstelrol op uw Multi Surface Shampoo-systeem en maak van uw Kirby een polijstmachine voor harde vloeren.

Installeer de harde vloerborstelrol op uw Kirby

Verander uw Kirby-systeem in een harde vloerwasser en installeer de rolborstel met harde vloer op uw Multi Surface Shampoo-systeem.

Verander de borstelrolband op uw Kirby

Bekijk hoe u de riem vervangt. Gebruik altijd echte Kirby-producten om de hoge prestaties te garanderen, die u kent en vertrouwt van uw Kirby.

Activeer de Kirby TechDrive

Bekijk hoe u de Kirby TechDrive activeert om uw stofzuiger snel en gemakkelijk te verplaatsen.

Demo aanvragen

Vraag een vrijblijvende demo aan

Vul onderstaande formulier zo compleet mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om een afspraak in te plannen op de dag wanneer u het uitkomt. Wij zijn graag u van dienst!